torsdag, augusti 28

När publiceras namnen på cheferna?

Flera frågar när namnen på cheferna för MSB kommer att offentliggöras och så här är det tänkt att bli:
Fredag förmiddag klockan tio kan namnen på de första cheferna läsas här på bloggen.

Hinner vi bara med den saken så blir det även bild och en enklare presentation, åtminstone under dagen, även det här på bloggen.

Tekniska hinder gör att samma information inte kommer upp på hemsidan förrän under måndagen, men då kommer de nyrekryterade cheferna att presenteras under en egen flik, enkel att hitta.

Med reservation för tekniska svårigheter som kan uppstå m.m.

Alla tilltänkta chefer har blivit kontaktade i förväg.
  • Om det sen uppstår några frågor så finns det tre snabba vägar:
    skriv en kommentar i bloggen.
  • ring (08-405 49 54) eller skriv ett epostbrev till Eva Rundkvist efter modellen fornamn.efternamn@defence.ministry.se

6 kommentarer:

Anonym sa...

Sena är ni nu minsann.

MSB-kommittén sa...

Ännu en anonym kommentar som inte tillför väsentligheter.

10.00 är bloggposten om cheferna daterad.
Denna sura anonyma kommentar 10.08.

Själv försöker jag sköta ett jobb. Såna här komentarer tar de där extra minutrarna jag inte har. Därför kommer de från nu bara strykas, i synnerhet när skribenten inte törs stå för sin åsikt.
Trist. Destruktivt.

Eftersom omröstningen om anonyma kommentarer med tre fjärdedelar ändå vill ge utrymme för fortsatt anonymitet, så får den möjligheten bli kvar.
Men tramset, som kommentaren ovan, kommer från nu bara att utgå.

Vänligen men bestämt
Eva

Anonym sa...

Helt rätt resonerat Eva. Jag tycker det är skönt att få vara anonym om man vill komma med kommentarer, men det ska vara konstruktiva sådana, annars ser jag ingen poäng med att skriva dem, än mindre att läsa dem. Jag ser fram emot en mer fyllig presentation av cheferna, vilket jag vet att ni tar fram så fort ni kan. Trevlig helg!

Anonym sa...

Snälla Eva, sluta upp med att bli så grinig, en blogg är en blogg. Du behöver inte försvara dig, det slår tillbaka på dig själv. Att surpuppan är ute och cyklar förstår väl alla... Som medarbetare bryr jag mig ganska lite om msb-kommittens arbetssituation, om ni har mycket att göra eller så. Jag vill ha fakta och inte en massa tjafs. Jag vill gärna läsa om sånt som gör att jag kan planera min framtid. Mina funderingar handlar om jag har ett jobb i MSB, om det jobbet kan finnas i Karlstad... Vad finns det för alternativ för mig? Vad vill jag med mitt liv? Ska jag överväga möjligheten att bryta upp från man, barn, barn-barn för något som hittills inte lyckas beröra mig? Vad jag menar är, sluta bidra till tjafs på låg nivå, det skulle uppskattas. Visa respekt för medarbetarnas kunskap och kompetens + behov av respektfull kommunikation. Skulle ha skrivit detta på jobbet, men hann inte. Nu har jag kommit hem och ska ta helg... Och sorry, jag vill vara anonym, för jag känner er inte.

MSB-kommittén sa...

Du har förstås rätt, det var tyket av mig.
Det viktiga är framtiden och fakta, inte bara för medarbetare i hela landet utan även för den verksamhet som MSB kommer att bedriva, dvs för alla de som direkt eller indirekt är berörda av att den nya myndigheten blir en bra, öppen, kompetent och drivande myndighet och en arbetsplats där medarbetare trivs och vill stanna.

Tack för att du påminde om den saken. Jag var väl lite fredagsless helt enkelt. Jag förlorade fokus en stund. Förlåt.

Ordentliga presentationer av chefer är på gång ja, liksom svar på frågor som ställs i anslutning till detta. Frågor ställda i bloggen besvaras i bloggen, ställ dem gärna här! Det kan bli några dagars fördröjningpå svar av praktiska skäl, jag hoppas ni har lite överseende med den saken.

Under måndagen, räkna med eftermiddag, läggs presentationerna ut på hemsidan, men en rad om det nämns i bloggen också så det blir lätt att hitta.

Tills dess vill jag önska alla en trevlig helg.

Eva
(kl. 21.17 =D)

Anonym sa...

Jag har också varit kritiskt mot de syrliga svar som har levererats (utan att lämna någon kommentar om det) Men jag vill i alla fall lämna en liten eloge för ditt svar. Att du tog ett steg tillbaka och bad om ursäkt. Det sänder ut bättre vibrationer, vilket är väldigt uppskattat.

Många är oroliga och det tar sig tyvärr uttryck på olika, ibland mindre tilltalande sätt.