tisdag, december 2

När får man se helheten?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bilden tagen igår kväll vid halv sex-tiden. Förhandlingarna avslutades för ett par timmar sedan.
.
Arbete pågår ännu med att kolla och dubbelkolla och trippelkolla listor. Göra justeringar och ändringar. Ett nej tack från en medarbetare kan leda till att en inplacering ändras och sen påverkar det i sin tur en tredje o.s.v. Ett krav som gick att möta leder till en ny numrering och en justering, angående ett annat krav ska uppgifter kontrolleras ännu en gång med ansvariga chefer och så vidare.
.
Ulf Eriksson, Lennart Hansson-Böe, Marianne Sjöblom och Margareta Meyer Ridbäck efter de fackliga förhandlingarna på tisdag eftermiddag.
- Det får helt enkelt inte förekomma att en lista sätts upp och det står fel uppgifter på den, säger Margareta.
.
Sen måste varje ändring matas in i webbverktyget innan det går att få ut listor som visar bemanningen i MSB, enhet för enhet, med måndagens och tisdagens uppdaterade uppgifter.
.
Så svaret på frågan i rubriken är just nu: förhoppningsvis under onsdagen. Det handlar om 100-tals uppgifter som ska matas in. Tidsåtgången och komplexiteten i det här momentet hade vi i sekretariatet underskattat.

Om nu någon fortfarande inte fått besked, som sökte i webbverktyget förra veckan, tala med din nuvarande chef. Vi har gjort heroiska anstängningar redan i helgen/måndags morse för att ge dem rätt information i den delen.
Ifrågasätter du eller din chef att uppgifterna är riktiga, kontrollera då gärna en gång extra med den chef som ansvarar för tillsättningen, eller med personalavdelning och HR-stöd.

ER

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är en sån som enligt en tidigare kommentar "tjatar om jämställdhet".
Ni har redovisat könsfördelning bland chefer men jag undrar över hur den ser ut bland de tillsvidareanställda som inte fått ngn inplacering i MSB?

MSB-kommittén sa...

Jag är rädd att frågeställaren får bärga sig ett par veckor innan han eller hon får svar på den frågan.