onsdag, december 17

Listor anslagna

Klockan 16.45 idag onsdag anslogs listorna på den fastställda bemanningen i MSB på kommitténs anslagstavla på Vasagatan 8-10 i Stockholm. Det innebär att nu är beslutet formellt fattat av utredaren kring bemanningen av MSB och anslaget den 17 december.

Under morgondagen kommer listor även kunna spridas på Räddningsverket, Krisberedskapsmyndigheten och Styrelsen för psykologiskt försvar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till listan Helena!
Så här lång tid tar det att genomföra något när man skall samverka. En ny och spännande upplevelse kan jag tänka. Dock är det aldrig för sent att lära sig något nytt. Det måste ha varit roligt att för en gångs skull ha upplevt det som du så ofta pratat om nämligen samverkan och öppenhet.
Hoppas att du/ni lärt er något som du/ni kan ha användning av i det nya Räddningsverket. Du har ju nu lagt en bra grund för ett bra samarbete inom din nya myndighet. Eller kan det vara så att den pedagogiska genomslagskraften av din rivstart kommer att ge dyningar under oöverskådlig tid, där alla kommer att driva sina frågor så som du har gjort.

"Det är svårt att vara förälder dô"
Anställda gör som chefer gör inte som de säger. Försök vara ett bättre föredömme nästa gång.

MVH

Anonym sa...

"Nya Räddningsverket"? Jag som trodde SRV skulle läggas ner och ersättas av den nya myndigheten MSB...