fredag, september 19

Den fortsatta bemanningen av MSB

Tillsvidareanställda medarbetare med verksamhetsövergång
Tillsvidareanställda medarbetare i KBM, SPF och SRV med verksamhetsövergång till MSB har redan fått e-post med bilagan "Mitt personliga CV". Rekommendationen är att fylla i "Mitt personliga CV" så snart som möjligt och spara i webbverktyget.
Nästa steg i bemanningen av MSB är intresseanmälan till medarbetarbefattningar (inklusive till exempel specialister och biträdande enhetschefer), som sker 20–31 oktober. Mer information kommer i anslutning till starten av den bemanningsomgången.

Visstidsanställda samt anställda vid Räddningsverkets skolor i Rosersberg och Skövde
Efter inplacering i MSB av tillsvidareanställda med verksamhetsövergång kan det finnas kvarstående behov av att rekrytera medarbetare. Eventuella vakanser blir i det läget möjliga att söka för visstidsanställda medarbetare i KBM, SPF och SRV inklusive anställda vid Räddningsverkets skolor i Rosersberg och Skövde. Information om det går ut idag via intranät eller under de närmaste dagarna via cheferna om en CV-mall som sparas på den egna datorn tills vidare.

Påminnelse angående intresseanmälan för enhetschefer
Intresseanmälan för befattningar på enhetschefsnivå pågår och ska vara inlämnad senast tisdagen den 23 september klockan 24.00. I den mån det finns någon skillnad i kravprofiler utlagd på hemsidan och kravprofil i databasen är det den senare som gäller. Skillnaderna ska dock vara marginella och främst av redaktionell natur.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag undrar om CV-databasen har varit/är avstängd för tillfället? Jag har lagt in min CV (utan problem) men nu när jag ska in och kolla så kommer jag inte in längre. Det är som om användarnamnet inte fungerar.

MVH
K

MSB-kommittén sa...

Hej K.
Det är riktigt, du kommer inte in just nu. Databasen är stängd och öppnas igen under nästa omgång, dvs den 20 oktober om vi förmår hålla tidsplanen.
Mvh
Eva