onsdag, maj 7

Bloggen över 2 500 och debatt om engelska namnet

Onsdagen flög iväg, MSB-kommitténs sekretariat jobbar som illrar med texter, besök, möten. En filminspelning som kanske inte får en Oscar men väl leder till att en kommittéordförande magiskt nog kan hälsa välkommen i Göteborg om dryga veckan på ett evenemang fast hon egentligen är någon annanstans.

Och bloggen ökar. Nu 2 500 besökare redan, vilket får anses bra med tanke på att vi krasst räknar med att det är medarbetarna på de tre myndigheterna i första hand som är intresserade.
Kanske några vänner och bekanta också. En del aktörer och kunder.

Sprid gärna adressen! Och delta i debatten!
Nyheten att MSB-kommittén är inbegripen i en livlig diskussion kring den engelska namnfrågan har släppt loss några att vilja kommentera - det är jätteroligt med en levande diskussion.
Fler inlägg välkomnas!

I morgon torsdag besöker en delegation från Räddningsverket de framtida arbetskamraterna på KBM i Stockholm och Sollefteå för att berätta om sin verksamhet. Givetvis är ett par av oss ur sekretariatet där också och lyssnar för att lära. Och om en vecka är det dags för det omvända, när en grupp KBM:are besöker de framtida kollegorna i Karlstad.

Eva

Inga kommentarer: